دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۵۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۶
یک فوق تخصص عفونی از ارتباط عفونت یا چرک گلو با ویروس کرونا توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش آوای خزر، جمال میرزایی فوق تخصص عفونی در پاسخ به اینکه آیا از عفونت یا چرک گلو و بدن به کرونا مبتلا خواهیم شد، گفت: خیر، ویروس کرونا به علت عفونت یا چرک گلو و بدن بروز پیدا نمی‌کند.

۶۸ درصد افراد فکر می‌کنند به ویروس کرونا مبتلا نمی‌شوند به همین علت با خیالی آسوده بدون رعایت اصول بهداشتی در کوچه و خیابان ظاهر می‌شوند. بیشتر افرادی که بیرون از منزل به محل کار می‌روند هنگام برگشت ماسک و دستکش‌های خود را در همانجا رها می‌کنند، اما باید بدانید که ویروس به راحتی در هوا پخش می‌شود و شانس ابتلای دیگران به آن را افزایش خواهد داد.

با شیوع ویروس کرونا بسیاری از افراد دچار اضطراب شده اند و بعضی از آن‌ها براثر این استرس‌ها به مشکلات قلبی مبتلا شده اند، اما رعایت نکات بهداشتی مانند شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع اگر جدی گرفته شود شانس ابتلا به کرونا را کاهش خواهد داد.

متاسفانه هنوز هم افرادی وجود دارند که به محض دیدن، یکدیگر را در آغوش گرفته و به راحتی ویروس را به هم منتقل می‌کنند که این کار از نظر بهداشتی اصلا درست نیست.

برای پیشگیری از کرونا چه کنیم؟

۱: متخصصان عفونی، کارشناسان سازمان بهداشت جهانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا توصیه می‌کنند به هیچ عنوان از منزل خارج نشوید حتی در ایام عید نوروز.

۲: دستان خود را باید مرتب با آب و صابون بشویید.

۳: از دست دادن و روبوسی بپرهیزید.

۴: تنها یک نفر برای خرید و تهیه وسایل مورد نیاز منزل باید به بیرون مراجعه کند و به محض برگشت تمامی وسایل با الکل ضدعفونی شوند تا دیگران در معرض ابتلا به کرونا قرار نگیرند.

ویروس کرونا به راحتی از طریق ذرات تنفسی مانند عطسه یا سرفه منتقل می‌شود، پس هنگام عطسه یا سرفه چین دست خود را در مقابل دهان قرار دهید و در صورتی که دستانتان آلوده بود هرگز آن را به چشم، بینی و دهان خود نمالید.

اگر افراد به مدت ۱۵ دقیقه در فاصله کمتر از دو متر با هم صحبت کنند در صورتی که یکی از آن‌ها ناقل باشد فرد دیگر حتما در معرض ابتلا به کرونا قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار